onsdag 4 juni 2008

Jeppeteorin

Kan det vara mannen i mitten på denna bild som är fotograf och t.o.m kanske regissör av böglyftet? Kanske var det ingen tjej alls i lägenheten kvällen den 14 april? Endast dessa tre grabbar och en flaska cider?

Bildbevis 1


På en annan bild där denne Jeppe figurerar med Lyftarn visar sig tendenser till vad som komma skall.

Bildbevis 2


Kan det vara så att Jeppe är den drivande parten i att försöka få till stånd detta böglyft?
Han börjar försiktigt med att introducera smink bland grabbarna och gör sedan några försiktiga närmanden med glimten i ögat. Samtidigt vet han var det barkar hän... Han vet att det kommer att kulminera i ett Böglyft och då ska han banne mig vara där med kameran!

Anledningen till att bilden läckte på internet kan ha varit att Jeppe velat ta det ett steg längre. Flygaren totalvägrade. Lyftaren funderade på det men tackade även han nej till slut.
Jeppe hotade med att läcka bilden men F & L trodde inte på honom. De blev ovänner och Jeppe började skicka runt bilden till bekanta och sedan var det kört...

Fler teorier någon?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha, "få till stånd".

Anonym sa...

Best movies of 2018 - youtube, youtube, and the
youtube, youtube, and the best movie of 2018-2021-01-03 · by  ·  Top posts: 2019 is a very good year for you as a young person. · 1. This site is one of the best websites for youtube to mp3 convertor children ages 5 and up